4 Kasım 2017 Cumartesi

#Peryonkongre'den Geri Kalanlar

2-3 Kasım'da binlerce İnsan Kaynakları ve iş dünyası profesyoneli Lütfi Kırdar'da Peryön'ün İnsan Yönetimi Kongresinde buluştuk. İlham vermek ve ilham almak isteyenlerin salonları doldurduğunu görmek bile umut vericiydi.

Kendi adıma bu yılki kongreyi geçen yıla göre daha doyurucu bulduğumu söyleyebilirim. Kongreden altı çizi satırlarımı da sosyal medyaya not düşmeyi ihmal etmedim:)

Geçen seneki yazımda da bahsetmiştim, farklı konular/konuklar, farklı yaklaşımlar her zaman daha ilgi çekici oluyor. Geri bildirimler işe yaramış olacak ki bu yıl yemek ve ulaşım konusu daha iyiydi bence. (Evet yemek konusu hala iyileşebilir, yemek saatinde özellikle küçük salonlardaki konuşmacıların işleri oldukça zordu ancak bunu organizasyonun büyüklüğü ile tolere ediyoruz şimdilik:)) Hatta 25. yılıysa kongrenin gerçekten, daha bir kutlama havası yaratılabilirdi diye düşünmüştüm ki geçen senekinin 16. kongre olarak başlıklandırıldığını görünce biraz kafam karıştı doğrusu:)

Ne olursa olsun, kongreden mesleğimizin asıl amacının ne olduğunu hatırlayarak, değer vermenin ve bu değeri yansıtarak kurumlara dolayısıyla da toplumlara fayda sağlamanın yolları üzerine kafa yorarak, bireysel sorumluluğumuzun bir kez daha bilincine vararak ayrıldım.

Emek verenlere tekrar teşekkürler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder